در بیمه عمر و سرمایه گذاری توسط
پرداخت بیمه عمر به صورت ماهانه بهتر است یا سالیانه ؟
5 پاسخ
توسط
نمایش از نو توسط
باسلام خدمت شما
پرداخت سالیانه بهتره
در پرداخت سالیانه۵درصد بیشتر از ماهیانه ۳درصد بیشتر از سه ماه یک بار و۲درصد بیشتر از شش ماه یکبار سود به بیمه شده تعلق میگیره.
ضمن اینکه اگه قراردادتون ۳۰ ساله باشه فقط سی بار زحمت پرداخت دارین درصورتی که در قراردادماهیانه۳۶۰بار باید زحمت پرداخت رو بکشید واین خودش دغدغه بیشتری به همراه داره.
توسط (6,950 امتیاز)
با سلام
پرداخت بهتر بیمه نامه  ۱۰۰% سالانه  اول  شش ماه  دوم و ۳ ماهر یکبار  سوم  بهتر است  از نظر سود دهی .
اما با توجه به موقعیت خودتان تصمیم بگیرین که در زمان پرداخت مشکل بر نخورید