در بیمه عمر و سرمایه گذاری توسط
چرا بیمه عمر به افراد بالای 70 سال تعلق نمیگیرد
2 پاسخ
توسط (13,980 امتیاز)
با سلام

بيمه يك صنعت است و بر اساس ريسك اقدام مي كند. در بيمه هاي عمر نيز اين ريسك ها سنجيده مي شود و در ايران طبق نمودارهاي امار طول عمر و اميد به زندگي عدد سني كه براي بيمه عمر ريسك قابل قبول دارد را بيمه مركزي براي همه بيمه ها سن ٧٠ سال اعلام كرده است.

همچنين در قانون بانك هم به افراد بالاي ٧٠ سال به خاطر اين كه نمي توانند بيمه عمر مانده بدهكار براي وام خود تهيه كنند، اعتباري تعلق نمي گيرد.