در بیمه عمر و سرمایه گذاری توسط
سلام

آیا در صورتیکه در حین قراداد بیمه عمر، شرکت بیمه تا سقف تعهدات برای سرطان یا حادثه پرداخت کند، بعد از پایان قراداد مبلغ مستمری بازنشتسگی را پرداخت می کند ؟

آیا اگر در حین قراداد بیمه عمر از خدمات بیمه ای عمر استفاده کنیم، می توانیم از مزایای مستمری بازنشستگی نیز استفاده کرد ؟
3 پاسخ
توسط (8,130 امتیاز)
سلام
 شما هر چقدر که از پوشش ها استفاده کنید تاثیری در بازنشستگی ندارد و چیزی از آن کم نمیکند
موفق باشید