در بیمه مسوولیت و مهندسی توسط (33,930 امتیاز)

بیمه نصب و نگهداری تابلوهای تبلیغاتی چیست و شرایط آن چگونه است؟

1 پاسخ
توسط (33,930 امتیاز)
انتخاب شده توسط

بهترین پاسخ

بیمه های نصب و نگهداری تابلوهای تبلیغاتی از زیر مجموعه های رشته مسئولیت می باشد.

در این بیمه جبران هرگونه خسارت مالی و جانی در قبال شخص ثالث به عهده ی شرکت بیمه می باشد.

تعهدات و خسارات تحت پوشش:

  • سقوط
  • شکستگی
  • حوادث رانندگی ( مازاد بر تعهدات بیمه نامه شخص ثالث اتومبیل )
  • *شرایط عمومی بیمه نامه مسئولیت مدنی در ظهر بیمه نامه درج می گردد.

تسهیلات در پرداخت حق بیمه:

اضافه نرخ:

تابلوهایی که در ارتفاع ( غیر از سطح زمین ) نصب می شوند 20% به حق بیمه اضافه شود.

تخفیفات گروهی:

تعداد تابلو تخفیف
5 الی 10 تابلو 10% تخفیف
11 الی 16 تابلو 15% تخفیف
16 الی 20 تابلو 20% تخفیف
بالای 21 تابلو 25% تخفیف