در بیمه تامین اجتماعی و اداره کار توسط
1 پاسخ
توسط (56,040 امتیاز)

با سلام ،

ملاک بازنشستگی به این صورت می باشد :

الف) شرائط بازنشستگی : در صورت داشتن 30 سال سابقه تمام حداقل سن لازم برای مردان 60 سال تمام و زنان 55 سال تمام

ب) در صورت داشتن 35 سال تمام سابقه پرداخت حق بیمه بدون شرط سنّی می تواند تقاضای بازنشستگی نماید.
ج) زنان با 20 سال سابقه پرداخت حق بیمه و 42 سال سنّ،مشروط بر اینکه بهنگام ارائه درخواست بازنشستگی یا ترک کار در کارگاه های مشمول قانون کار اشتغال داشته باشند می توانند تقاضای بازنشستگی کنند.
د)داشتن 60 سال سنّ و 20 سال سابقه برای گرفتن حداقل مستمری
نکته: مجموع مزد یا حقوق بیمه شده که بر اساس آن حق بیمه پرداخت ده ظرف آخرین دو سال پرداخت حق بیمه تقسیم بر عدد 24