در بیمه بیکاری توسط
فردی را می شناسم با داشتن شغل مناسب و درامد با لا 4 سال تاییدیه بیمه ی بی کاری کرفته این فرد بسیار زندگیه مرفعی دارد  در حالی که کارگر بیکار شدهی که مستاجر است روزی که بازرس به خانه او رفته با پراید لگن خود به مسافر کشی رفته بوده بازرس از زن او علت نبودن مرد را پرسیده او نیز واقیعت را گفته به علت عقب افتادن کرایه منزل برای مسافر کشی رفته/....به همین علت پرونده ی بیمه ی بیکاری او رد شده .....شکر خدا بعد چند ماه کار مناسبی پیدا کرذ و هم اکنون مشغول است......ولی چرا بازرسیها دقیق نیست
1 پاسخ
توسط (68,610 امتیاز)
شرط دریافت بیمه بیکاری عدم اشتغال میباشد و حین بازرسی فرد باید در محل سکونت خود باشد