در بازنشستگی و مستمری توسط
با سلام
بنده ۶ ماه است که بازنشسته شده ام،  حقوق دوسال آخر من افزایش ۱۰۰ درصدی داشته و تامین اجتماعی میانگین ۵ سال آخر را محاسبه نموده،
بنده هم ارتقاء شغلی داشتم ( از حسابداری به مدیر فنی و بازرس مالی)  و هم تغییر شرکت و همچنین تغییر محل کار ( از تهران به زاهدان)
آیا شکایت در دیوان عدالت اداری  برا من نتیجه مثبت دارد؟
1 پاسخ
توسط (68,610 امتیاز)
در صورت تغییر شرکت امکان اخذ رای بر اساس تبصره ماده 76 تامین اجتماعی برایتان متصور میباشد