در مرخصی زایمان و استعلاجی توسط
سلام ، وقت بخیر ، من کافی نت دارم و لیست بیمه رد میکنم . کارفرما خودم هستم . همسر من باردار است من میتوانم برای ایشون بیمه رد کنم تا از مرخصی زایمان استفاده کنه یا چون کارگاه به نام من است امکان پذیر نیست و به ما تعلق نمیگیره ؟
ممنون از پاسخ شما
1 پاسخ
توسط (15,520 امتیاز)
با سلام با توجه به اینکه شما کارگاهی دارید ومیتوانید به واحد بازرسی شعبه مراجعه  وتقاضای بازرسی از محل کار داده واگر مدارک ومستندات کافی داشته باشید ودر زمان بازرسی همسر شما حضور داشته باشند بعداز تاییدیه بازرسی نسبت به نام نویسی همسر خود اقدام ولیست به شعبه ارسال وبعداز تایید لیست اقدام به دریافت دفترچه بیمه برای همسر خود نمایید ...ایمانی