در بیمه تامین اجتماعی و اداره کار توسط
ببخشید من بیمه اختیاری هستم و همیشه هم قبل از موعد سر رسید پرداخت فیش سه ماهه، حق بیمه رو پرداخت کردم، ولی باز در فروردین ماه فیش تسویه حساب سال قبل رو می زنند و مجبور می شم که دوباره حدود دویست و پنجاه هزار تومان تسویه حساب سال قبل رو پرداخت کنم.
برای جلوگیری از این مشکل باید چیکار کرد؟
خیلی ممنون
2 پاسخ
توسط
با سلام دقیقا بفرمایید آیا بیمه اختیاری هستید یا مشاغل آزاد؟
معمولا حق بیمه درمان بیمه مشاغل آزاد دیر اعلام میشود و مابه التفاوت را بعدا مطالبه میکنند. درمورد بیمه اختیاری چون حد اقل دستمزد در پایان سال مشخص میگردد نباید اختلاف حساب پیش بیاید.

 تازه اختلاف به سال بعد مربوط خواهد شد نه سال قبل. مثلا اگر در بهمن ماه حق بیمه شش ماه بعد را پرداخت کنید در سال بعد مابه التفاوت حق بیمه مربوط به ماههای اول سال جدید را مطالبه میکنند.
توسط (31,640 امتیاز)
با سلام

درصورتی که بیمه اختیاری هستید ، برای جلوگیری از این مشکل حق بیمه فروردین رو بعد از 20 فروردین واریز کنید تا نرخ های جدید در سیستم ثبت شده باشد

و با توجه به اینکه دفترچه های درمانی در صورت واریز تا اسفند، لغایت 31 فروردین سال بعد تمدید می خورند برای شما مشکل عدم وجود اعتبار دفترچه نیز پیش نخواهد آمد