در دیه و بیمه خودرو توسط
کسی که با موتوربا شخصی تصاف کند (زیر۱۸سال)و گواهینامه نداشته باشد ایا بیمه جواب میدهد
2 پاسخ
توسط (328,530 امتیاز)

سلام در بیمه شخص ثالث در صورت داشتن بیمه نامه معتبر شرکت بیمه باید خسارت های مورد تعهد خود را در قبال اشخاص ثالث انجام دهد

در صورتی که راننده گواهینامه معتبر نداشته باشد بیمه خسارت مورد تعهد را پرداخت می نماید و از مقصر به دلیل نداشتن گواهینامه معتبر  خسارت پرداخت شده را دریافت می کند

پرداخت خسارت جانی و مالی تصادف رانندگی براساس قوانین