در بیمه عمر و سرمایه گذاری توسط
با سلام :
1)نام من در بیمه نامه صحیح ثبت نگردیده است . نام من محمد رضا است در صورتیکه محمد ثبت گردیده است .چطور میتوانم اصلاح کنم ؟
2) برای دیدن سوابق بیمه ای خود کد ملی را که وارد می کنم خطا میدهد کد ملی صحیح نیست . در صورتیکه کد ملی ثبت شده در بیمه نامه درست است .
1 پاسخ
توسط (13,980 امتیاز)
با سلام

براي تصحيح اطلاعات بيمه نامه تان يك نامه كتبي بنويسيد و به نمايندتان كه برايتان صادر كرده تحويل دهيد. تا روال اداري ان را برايتان انجام دهد.

معمولا سيستم هاي انلاين شركتهاي بيمه اي بعد از يك ماه از صدور بيمه نامه در دسترس قرار ميگيرد. مدت تاخير به علت ورود اطلاعات شما در ديتابيس سامانه انلاين شركتهاي بيمه اي مي باشد.