در دیه و بیمه خودرو توسط
بنده پارسال درماه حرام تصادف داشتم که پزشک قانونی حدود 90درصد میزان اسیب منرا حساب و حکم دادگاه نیز همین میباشد سوالم اینه بر اساس 253م حساب کنم یا 190م ممنون سپاسگذارم
3 پاسخ
توسط (40,110 امتیاز)
باسلام

دیه ماه های حرام فقط برای حوادث منجر به فوت علاوه بر دیه ماه عادی یک سوم بیشتر پرداخت خواهد شد و در حوادث جرحی اگر در ماه حرام هم باشد نسبت به ماه عادی حساب خواهد شد

پیگیری حقوقی دیه تصادفات