در بیمه اجباری پرسنل و کارکنان توسط (120 امتیاز)
من کارمند بانک ملت هستم که به تازگی استخدام شده ام با توجه به اینکه از طرف بانک و برای اولین بار هست که بیمه تامین اجتماعی میشم ایا انجام معاینات اجباریه ؟و یا چون بیمه اجباری است الزامی به انجام معاینات نیست با توجه به اینکه خود بانک در مراحل استخدام از نظر پزشکی معاینه کردن
1 پاسخ
توسط (6,220 امتیاز)

با توجه به اینکه محل اشتغال شما و انجام کار اداری و نیز وظایفی که به عهده شما گذاشته شده است خطر آفرین نیست بنابراین نیازی به  انجام معاینات ندارید .  معاینات ماده 90 قانون جهت کارگرانی است که در محل هایی با مخاطرات شغلی بالا اشتغال دارند و ممکن است به دلیل وجود بیماری زمینه ای وضعیت آنان در طول مدت سالهای اشتغال بکار وخیم شود و انجام کارمربوطه به دلیل مخاطرات سبب پیشرفت بیماری شود . بر اساس ماده٩٠ قانون تامین‌اجتماعی، افراد شاغل در کارگاه‌ها باید قابلیت و استعداد جسمانی متناسب با کارهای مرجوع را داشته باشند. به این منظور کارفرمایان موظف‌اند قبل از به‌کار گماردن آن‌ها ترتیب معاینه پزشکی‌شان را بدهند.در صورتی که پس از استخدام مشمولان قانون، معلوم شود که نامبردگان در حین استخدام، قابلیت و استعداد کار مرجوع را نداشته‌اند و کارفرما در معاینه پزشکی آن‌ها تعلل کرده و در نتیجه بیمه‌شده دچار حادثه شده یا بیماری‌اش شدت یابد، سازمان تامین‌اجتماعی تعهدات قانونی را درباره بیمه‌شده اجرا کرده و هزینه‌های مربوط به آن را از کارفرما طبق ماده٥٠ قانون تامین‌اجتماعی مطالبه و وصول خواهد کرد.