در دیه و بیمه خودرو توسط (120 امتیاز)
سلام.بنده چون اتباع هستم و نمیتونم در ایران گواهی نامه دریافت کنم.

.ولی گواهی نامه پایه یک کشورم خودم رو دارم و چند دفعه ضمیمه پاسپورتم شده تا بتونم از مرز با کامیون از افغانستان  به بندر عباس برم.

.فعلا در تهران زندگی میکنم و گواهینامه تایید شده کشور ایران رو ندارم..چند روز پیش برای بیمه موتورم به بیمه ایران مراجعه کردم .

.متصدی بیمه گفت که این بیمه مشمول افراد بدونه گواهینامه هم میشه..اول میخواستم بدونم  گواهینامه من که صادر شده کشور خودم هست .در صورت حادثه میتونم ازش استفاده کنم? ۲ ..ایا در قوانین بیمه ایران همچین قانونی وجود داره?و یا شامل اتباع میشه?...ممنون از سایت خوبتون
1 پاسخ
توسط (6,420 امتیاز)
با سلام گواهینامه شما اگر ملی باشد تا شش ماه از تاریخ ورود به مرز امکان رانندگی دارید و جز افراد دارای گواهینامه محسوب میشوید ولی اگر بین المللی کشور افغانستان باشد به دلیل عدم پرداخت حق عضویت کنوانسیون های بین المللی همچون FIA توسط کشورتان در ایران معتبر نمیباشد و رانندگی با آن به منزله فاقد گواهینامه محسوب میگردد.اسامی کشور های عضو در سایت FIA و در فیلد اعضا قابل رویت است.