در دیه و بیمه خودرو توسط (120 امتیاز)
نمایش از نو توسط
سلام.بنده چون اتباع هستم و نمیتونم در ایران گواهی نامه دریافت کنم..ولی گواهی نامه پایه یک کشورم خودم رو دارم و چند دفعه ضمیمه پاسپورتم شده تا بتونم از مرز با کامیون از افغانستان  به بندر عباس برم..فعلا در تهران زندگی میکنم و گواهینامه تایید شده کشور ایران رو ندارم..چند روز پیش برای بیمه موتورم به بیمه ایران مراجعه کردم ..متصدی بیمه گفت که این بیمه مشمول افراد بدونه گواهینامه هم میشه..اول میخواستم بدونم  گواهینامه من که صادر شده کشور خودم هست .در صورت حادثه میتونم ازش استفاده کنم? ۲ ..ایا در قوانین بیمه ایران همچین قانونی وجود داره?و یا شامل اتباع میشه?...ممنون از سایت خوبتون
1 پاسخ
توسط (6,420 امتیاز)

با سلام گواهینامه شما چنانچه از نوع ملی باشد تا شش ماه از تاریخ ورود به مرز جمهوری اسلامی ایران اجازه رانندگی داشته و به عنوان دارای گواهینامه محسوب می شوید ولی اگر از نوع بین المللی افغانستان باشد به دلیل عدم پرداخت حق عضویت کنوانسیون های بین المللی همچون FIAدر ایران و سایر کشور هایی که این عضویت را دارند فاقد گواهینامه محسوب میگردید. اعضا این کنوانسیون در سایتی به همین نام و در قسمت اعضا قابل رویت است.

ضمن در بیمه نامه شخص ثالث خسارت افراد ثالث بر فرض فقدان گواهینامه راننده مسبب حادثه از محل بیمه نامه پرداخت و از مقصر حادثه بازیافت میگردد و خسارت وارد بر شخص راننده مسبب حادثه در صورت  نداشتن گوهینامه غیر قابل پرداخت است