در جریمه و بدهی بیمه توسط (150 امتیاز)
بنده در سال 74 به مدت یکسال حق بیمه پرداخت کرده ام و از ان زمان به بعد حق بیمه را پرداخت نکردم و چندین مرحله اخطار پرداخت صادر گردیده که به جهت عدم توانایی پرداخت نشده جهت پیگیری و پرداخت باید از چه طریقی پیگیری کنم که بتوانم از مزایای بازنشستگی استفاده کنم
1 پاسخ
توسط (68,610 امتیاز)
انتخاب شده توسط

بهترین پاسخ
پرداخت جرایم اعلام شده توسط شعبه و ارایه فیشهای پرداختی کارفرما به شعبه جهت احتساب سوابق و تکمیل سوابق پرداخت نشده میتواند باعث ایجاد سوابق از بین رفته شما گردد در صورت عدم ارایه لیست توسط شعبه با مراجعه به اداره کار و شکایت از کارفرما و اخذ رای و ارایه به شعبه جهت محاسبه مدت کارکرد شما میتوانید به حق خود دست یابید