در بیمه حوادث توسط
حق بیمه فوت دانش اموز خارج از مدرسه چقدر است و چه مراحلی برای دریافت دارد
1 پاسخ
توسط (33,820 امتیاز)
اگر اشتباه نکنم منظور شما از حق بیمه فوت، سرمایه فوت بیمه حوادث دانش آموزی است.

در صورتی که حدس بنده درست باشد و دانش آموزی در چارچوب بیمه نامه حوادث دانش آموزی فوت شده باشد، می توان به شرکت بیمه گر مداجعه کرد و پس از تکمیل مدارک، بر اساس قراردادی که بیمه گر با آموزش پرورش داشته است، سرمایه فوت پرداخت می شود.
ممکن است این مبلغ با دیه کامل متفاوت باشد زیرا بیمه حوادثحوادث به صورت سرمایه مورد تعهد فروخته می شود که با دیه و شرایط دیه متفاوت است.