در مرخصی زایمان و استعلاجی توسط (160 امتیاز)
آیا درست است که مدت 3 ماه از کل زمان مرخصی زایمان (6 ماه )باید حتما بعد از زایمان باشد ؟ یعنی فرد تا 6 ماهگی را باید حتما در محل کار حضور داشته باشد؟
2 پاسخ
توسط (68,610 امتیاز)
مرخصی زایمان یعنی بعد از فراغت و فارغ شدن و تولد نوزاد لذا قبل از فراغت از زایمان و مرخصی استفاده کردند بعنوان مرخصی استعلاجی تلقی میگردد مشروط به تایید پزشک معتمد تامین اجتماعی