در سایر توسط
1 پاسخ
توسط (56,040 امتیاز)

با سلام ،

با عنایت به تصویب‌نامه شورای عالی کار درخصوص تعیین حداقل دستمزد روزانه سال 94و براساس این تصویب‌نامه و همچنین سایر سطوح دستمزدی، واحدهای اجرایی سازمان تأمین‌اجتماعی در استان دستمزد مقطوع سال 94 را به هنگام دریافت لیست و حق‌بیمه اعمال می‌کنند.
وی با بیان اینکه حداقل دستمزد روزانه مبنای وصول حق‌بیمه در سال 94 مبلغ 237 هزار و 475 ریال است، اظهار داشت: سایر سطوح دستمزدی نیز براساس آخرین دستمزد روزانه سال 93 معادل 17 درصد مزد ثابت یا مزد مبنا افزایش می‌یابد، همچنین پرداخت حق‌بیمه آن گروه از بیمه‌شدگان اختیاری که مبنای پرداخت حق‌بیمه آنان در سال 93 از رقم روزانه 202 هزار و 970 ریال بیشتر می‌باشد همانند سایر سطوح دستمزدی افزایش یافته، مشروط بر اینکه از حداقل دستمزد روزانه کمتر نباشد.
مدیرکل تأمین‌اجتماعی استان افزود: کلیه پرداخت‌های آن دسته از بیکاران که تاریخ وقوع بیکاری آنان از تاریخ 1/1/94 به بعد می‌باشد با رعایت حداقل دستمزد سال‌جاری خواهد بود. همچنین پرداخت‌های آن دسته از مقرری‌بگیران سنوات قبل که در سال‌جاری ادامه می‌یابد و مبلغ آن کمتر از حداقل دستمزد سال 94 باشد تا مبلغ حداقل دستمزد سال 94 ترمیم می‌شود.
درویشی درپایان  حداکثر دستمزد مبنای کسر حق‌بیمه را نیز در سال 94 براساس مصوبات شورای عالی تأمین‌اجتماعی و هیأت امنای سازمان تأمین‌اجتماعی 7 برابر حداقل دستمزد روزانه و معادل یک‌میلیون و 662 هزار و 325 ریال اعلام کرد.

منبع: وب سایت سازمان تامین اجتماعی