در مرخصی زایمان و استعلاجی توسط 1 نشانه گذاری شده
با سلام، از نیمه آذر بنده درخواست دوماه ۶۰ روز مرخصی بدون حقوق و بعد از آن از ۱۰ روز مرخصی استحقاقی داده ام که بلافاصله قبل از مرخصی زایمان که قرار است  از اول اسفند ماه که دوماه قبل ار زایمانم هست ، در صورت توافق شرکت با درخواست مرخصی بدون حقوق و بعد از آن مرخصی استحقاقی بنده آیا از نظر بیمه برای پرداخت حقوق مرخصی زایمان بعد از ۶ ماه به مشکلی ایجاد میشود؟تاریخ زایمان آخر فروردین ۹۶ با ۷ سال سابقه بیمه.

۶۰روز بدون حقوق+۱۰روز استحقاقی+۶ماه مرخصی زایمان
1 پاسخ
توسط (68,610 امتیاز)
شرط استفاده از مرخصی زایمان داشتن بیمه در زمان قبل از فراغت میباشد و خلا بیمه ای مانع از برقراری تسهیلات فوق خواهد گردید پس لازم است مرخصی بدون حقوق برایتان نیز بیمه به تامین اجتماعی ارسال گردد