در بیمه تامین اجتماعی و اداره کار توسط
نرم افزار لیست بیمه را اجرا میکنتم فاقد اطلاعات میباشد در صورتی که دارای اطلاعات بوده فقط تنها اتفاقی که افتاده نام کاربری در ویندوز 7من عوض شده و با یک نام کاربری دیگه وارد شده ام چطوری میتونم اطلاعات قبل را ببینم؟
1 پاسخ
توسط
اطلاعات نرم افزار در شاخه نصب آن در درایو مربوطه در نشانیProgram Files\Tamin\DataBase وجود دارد .