در بیمه بیکاری توسط (330 امتیاز)
س کارفرما چطور باید ترک کار کارگر را ثابت کنه او در جلسات هیات تشخیص چیزی نگفت فقط گفت کارگر را نمیخوام و در جلسه حل اختلاف گفت ترک کار کرده چطور میشه و هیات تشخیص حکم بازگشت به کار زدند برام و الان میشه حل اختلاف ن بازگشت به کار برام بزنند ن بیمه بیکاریما تایید کنند
1 پاسخ
توسط (68,810 امتیاز)
اگر رای صادره منجر به تسویه حساب با کارفرما باشد و اخراج خارج از اراده در انشا رای قید شود بیمه بیکاری تعلق میگیرد اما اگر ترک کار از ناحیه خواهان قید گردیده باشد و تسویه صادر گردد بیمه بیکاری بدلیل ترک کار کارگر تعلق نمیگیرد