در پرداخت حق بیمه توسط
جریمه پرداخت کم حق بیمه چگونه حساب میشود
1 پاسخ
توسط (55,060 امتیاز)
با سلام
کارفرمایانی که در موعد مقرر در این قانون تمام یا قسمتی از حق بیمه و بیمه بیکاری مربوط به هر ماه را پرداخت ننمایند علاوه بر تادیه اصل حق بیمه و بیمه بیکاری ملزم به پرداخت جریمه نقدی مقطوع به ترتیب زیر خواهند بود:

الف) تا مبلغ ۳۰۰٫۰۰۰ ریال بدهی ماهانه معادل ۷ درصد تمام یا کسر بدهی پرداخت نشده همان ماه.
ب) از مبلغ ۳۰۰٫۰۰۰ ریال تا مبلغ ۱٫۲۰۰٫۰۰۰ ریال بدهی ماهانه معادل ۱۲ درصد تمام یا کسری بدهی پرداخت نشده همان ماه
ج) از مبلغ ۱٫۲۰۰٫۰۰۰ ریال تا مبلغ ۲٫۵۰۰٫۰۰۰ ریال بدهی ماهانه معادل ۱۷ درصد تمام یا کسری بدهی پرداخت نشده همان ماه
د) از مبلغ ۲٫۵۰۰٫۰۰۰ ریال به بالا بدهی ماهانه معادل ۲۲ درصد تمام یا کسری بدهی پرداخت نشده همان ماه

با تشکر