در دیه و بیمه خودرو توسط
سلام.حکم دادگاه دیه کامل هستش.ولی تحت پوشش کمیته امداد هستیم.نمی توانیم پرداخت کنیم.میخایم از صندوق تامین خسارات استفاده کنیم.به کجا مراجعه کنیم.تا پرداخت دیه راننده مقصر باید در زندان باشدیا نه.ممنون.
3 پاسخ
توسط (77,080 امتیاز)
دوست عزیز سلام،وقت بخیر.

آدرس صندوق تامین خسارات بدنی بشرح ذیل می باشد:

تهران،خیابان دکتر بهشنی(عباس آباد)-خیابان شهید احمد قصیر( بخارست)-کوچه چهارم.

پلاکش رو دقیق نمیدونم،ولی اواسط کوچه ساختمان شمالی،سمت چپ هستش.

موفق و پیروز باشید.