در بیمه اختیاری و بیمه مشاغل آزاد توسط
سلام ايجانب بيست ونه سال سابغه بيمه دام از اين بيست ونه سال مقدار يازده سال در مشاغل سخت وزيان اور بوده كه تاييد الان كه براي بازنشستگي مراجعه كرده بيمه مي كويد بايدهشت درصد ظبق فرمول( چهار درصد سنوات مشاغل سخت وزيان اور)+( چهاردرصد سنوات مستميي استحققاقي در مشاغل سخت وزيان اور1380/7/14) يعني هشت درصد آيا باقانون كه طبق ماده چهارده قانون مشاغل سخت وزيان اور چهار درصد مي باشد :دام درست مي باشد ضمنا شركتي كه سختي كار در ان تاييد شده تعطيل است لطفا راهنمايي فرماييد باتشكر
1 پاسخ
توسط (55,060 امتیاز)
با سلام

ظاهرا تا 7 و یا 8 درصد بعضی مواقع بیشتر محاسبه می شود . البته مستند قانونی اش را ندیده ام ولی شنیده ام تا این درصد ها در بعضی مواقع بالا رفته . البته واقعا نمی دانم چرا و من دستورالعملی ندیده ام .

با تشکر