در بیمه تامین اجتماعی و اداره کار توسط
سابقه بيمه ام را از سايت تأمين اجتماعى گرفتم و الان متوجه شدم كه سال ٩٢ كه جابه جائى از اصفهان به يزد داشتم، حدود يك ماه بيمه ام رد نشده، از ٥ ارديبهشت تا ٤ خرداد، در حاليكه محل كار قبلى ام در اصفهان گفته بودن اين مدت را بيمه بيكارى رد ميكنن و من چون قوانين را نمى دونستم پيگيرى نكردم. آيا الان امكان راهى هست؟ و اصلاً اين وقفه بين سوابق بيمه چه تأثيرى بر روى بازنشستگى دارد؟
1 پاسخ
توسط
اگر از محل کار اول اخراج شده بودید؛ باید با مراجعه به اداره کار و طرح موضوع بیمه بیکاری ( در صورت احراز سایر شرایط) از مقرری استفاده نموده تا سابقه مدت مربوطه برای شما منظور می شد.

الان تنها در صورتی که آن ایام را اشتغال به کار داشته اید(اصفهان یا یزد) باید از همان کارفرما با مراجعه به  اداره کار محل مربوطه شکایت موضوع ماده 148 قانون کار را مطرح و پیگیری نمائید.در غیر اینصورت راهی نیست.

وقفه مابین سوابق غالبا موجب تاخیر به همان میزان در برقراری مستمری بازنشستگی می شود.