در بیمه عمر و سرمایه گذاری توسط
سلام. من 28 سالمه و تا کنون هیچ بیمه ای پرداخت نکردم. بهترین نوع بیمه ای که میتونم پرداخت کنم چیه؟
آیا تامین اجتماعی بیمه عمر هم داره؟
3 پاسخ
توسط (8,130 امتیاز)
سلام دوست عزیز
باتوجه به سن شما و اینکه هیچ بیمه ای پرداخت نکرده اید
بهترین بیمه برای شما اینه که ماهانه کمتر از ١۵۰هزارتومان پرداخت نکنید, این برای بازنشستگی خوب در حدود ٢۰سال بهترین انتخاب است و اینکه بیمه تامین اجتماعی بیمه عمر ندارد و میتونید بیمه های خوب خصوصی رو انتخاب کنید .
با تحقیقات و کسب اطلاعات مورد نیاز بهترین بیمه را انتخاب کنید.
برای اطلاعات بیشتر تماس بگیرید