در بیمه عمر و سرمایه گذاری توسط
سلام

انتخاب شرکت بیمه و خدمات با لحاظ عمر و سرمایه سخت است. درخواست مشاوره دارم
1 پاسخ
توسط (77,080 امتیاز)
دوست عزیزم سلام،وقت بخیر.

اینکه تاکنون با کسی از همکاران مذاکره داشتید یا نه،من نمیدانم.

اینکه تابحال از بیمه عمر چقدر اطلاعات دارید،من نمیدانم.

بنابراین چون من از اطلاعات و دانسته ها و شنیده های شما هیچ اطلاعاتی ندارم،بنابراین راهنمایی کردن شما عملا هیچ جواب مثبتی برای شما نخواهد داشت.میتوانید با چند دقیقه مشاوره رایگان با بنده،به راحتی در باره مهم ترین تصمیم زندگی تان-خرید بهترین بیمه نامه زندگی تصمیم گرفته و بهترین گزینه را برای خود انتخاب نمایید.

اگر در حد ۳ دقیقه بتوانم با شما صحبت کرده و از دانسته ها،شنیده ها و اطلاعات تان بدانم،به راحتی میتوانم آنچه که مدنظر شماست را به شما پیشنهاد داده،و بهترین گزینه را پیش پایتان بگذارم.

پس در صورت امکان،میتوانید در تلگرام،برای بنده پیغام بگذارید تا بتوانم اطلاعات بیشتری در اختیارتان قرار دهم.

با بیمه های عمر و تامین آتیه بیمه پاسارگاد،آرامش را به خود و خانواده محترمتان هدیه نمایید.

انتخاب حق شماست.

موفق و پیروز باشید.