در بیمه عمر و سرمایه گذاری توسط (510 امتیاز)
سلام

در بیمه عمر کارافرین طرح خودپرداخت با پرداخت حق بیمه یکجا چه تفاوتی دارد؟
2 پاسخ
توسط
سلام
پوشش های بیمه ای کارآفرین برای هر دو فرد بطور یکسان میباشد.و در صورت فوت بیمه شده اول علاوه بر سرمایه فوتی که به ذینفع پرداخت میشه،بیمه شده دوم تا تا پایان مدت قراداد معاف از پرداخت حق بیمه میشه و سایر شرایط بیمه ای سر جاش هستش.اگه نگاهی به جدول سرمایه گذاری بندازین متوجه خواهید شد.
محمد پاک نهاد مشاور بیمه.
۰۹۱۵۷۹۷۹۲۱۰/۰۹۳۵۹۱۶۱۹۸۱
توسط (33,930 امتیاز)

با سلام دوست عزیز

 جهت آگاهی از این طرح به لینک زیر مراجعه کنین

طرح خودپرداخت بیمه کارآفرین

این طرح سودآوریش نسبت به بیمه های عمر با پرداخت سالیانه بیشتر هست و شرایط بهتری رو برای سرمایه گذاری داره.