در سوابق بیمه توسط
سلام

یازده سال سابقه بیمه دارم دو سال فاصله افتاده بینش. چگونه بیمه را ادامه بدم ؟
1 پاسخ
توسط (77,080 امتیاز)
دوست عزیز سلام،وقت بخیر.

در صورتیکه در جایی مشغول بکار نیستین،میتونین به نزدیکترین شعبه تامین اجتماعی محل اقامت تون مراجعه و با درخواست جمع آوری سابقه از کلیه شعباتی که تا بحال سابقه بیمه داشتین،نسبت به انتقال پرونده تامین اجتماعی تون به همون شعبه اقدام نمایید.

در عین حال میتونین با درخواست ادامه بیمه تون بصورت اختیاری،از ماهانه ۱۰۰ هزار تومان تا ۲۱۱،۰۰۰ تومان،بصورت اختیاری قرارداد ببندین و خودتون ادامه اش بدین.

با بیمه های عمر و تامین آتیه بیمه پاسارگاد،آرامش را به خود و خانواده محترمتان هدیه نمایید.

موفق و پیروز باشید.