در بیمه بیکاری توسط
با سلام و احترام
آیا کارمند قراردادی که چهار ماه از مرخصی بدون حقوق استفاده کرده است و در این مدت حق بیمه هم برای وی رد نشده از طرف شرکت بعد از پایان دوره مرخصی کارفرما از پذیرش وی خودداری کند می تواند از بیمه بیکاری استفاده کند ؟؟ در صورت استفاده میزان حقوق سه ماه قبل از دریافت مرخصی منظور می شود ؟/؟؟؟
2 پاسخ
توسط (12,000 امتیاز)
سلام

شما باید به اداره کار مراجعه کنید و پرونده تشکیل بدید  اگه قرارداد داشته باشید و بتونید ثابت کنید مرخصی بدون حقوق گرفته بودید از زمانی که بیکار شدید 30 روز وقت دارید تقاضای بیمه بیکاری کنید و در همون درخواستتون هرگونه مطالباتی که از کارفرما دارید طلب کنید و با حکم اداره کار میتونید بگیرید