در سوابق بیمه توسط
سلام من هفت ساله بيمه روستاي وعشايري دارم الان ميتونم بيمه را عوض كنم به بيمه تامين اجتماعي شهري ايا سابقه م ميره روش چطوري ميشه انتقال بدم؟؟
1 پاسخ
توسط (31,640 امتیاز)
با سلام

بله شما در صورتی که در ابتدا بیمه تامین اجتماعی فعال داشته باشید ، می توانید همراه با مدارک ( کپی شناسنامه ، کارت ملی و قراردادهای بیمه روستائیان) با مراجعه به قسمت اموربیمه شدگان شعبه می توانید با تکمیل فرم نسبت به انتقال سوابق بیمه اقدام فرمائید

لازم به توضیح است که جهت احتساب سوابق مابه التفاوت انتقال حق بیمه می بایست پرداخت کردد

همچنین بیمه تامین اجتماعی ، روستایی و شهری ندارد