در حادثه ناشی از کار توسط
سلام
من در سال 83در حین ماموریت اداری که با خودری خودم میرفتم و ایاب وذهاب میگرفتم تصادف کردم ودراین تصادف پلیس من را مقصر شناخت .در این تصادف دست چپم محدودیت حرکتی پیدا کرد در ان موقع بیمه تکمیلی کارکنان دولت مبلغ 850/000 هزارتومان داد که نصف حق بیمه را خودم میدادم .سئوالم این است ایا با توجه به نقص عضو از شرکت میتوانم شکایت کنم باتوجه به اینکه خودم مقصر در حادثه بودم
1 پاسخ
توسط (33,820 امتیاز)
چون د حین ماموریت بوده اید، کارفرمای شما در این بار مسئول است و می بایست غرامت ازکارافتادگی دست شما را بپردازد.

کارفرمای باهوش برای رهایی از بار مسئولیت این گونه حوادث، بیمه مسولیت کارفرما در قبال کارکنان از شرکت های بیمه تهیه می کند.