در بیمه درمان تکمیلی توسط
اگر به جایی مراجعه کنیم که طرف قرارداد با بیمه ما نباشد، آیا بیمه تکمیلی هزینه های درمان را جبران می کند یا خیر؟
2 پاسخ
توسط (77,080 امتیاز)
دوست عزیز سلام،وقت بخیر.

اصولا بیمه تکمیلی برای همین پرداخت ها بوجود آمده،ولی تمام این پرداخت ها بر اساس یک قرارداد و تعرفه های بخصوصی هست.

مثلا عمل زایمان ممکن است در یک بیمارستان در حالت عادی بفرض ۵ میلیون تومان هزینه داشته باشد.

شرکت های بیمه بدلیل اینکه مشتریان زیادی به آن بیمارستان معرفی میکنند آن عمل را با ۳ میلیون تومان قرارداد می بندند.

پس بنابراین اگر شما بیمه داشته باشید،زایمان شما با این مبلغ انجام میشود و در صورتیکه آزاد انجام دهید باید ۵ میلیون تومان بپردازید.

اگر شما زایمان را در هر کجا و با هر نرخی انجام دهید،شرکت بیمه شما با آن تعرفه ۳ میلیونی که قرارداد بسته محاسبه و به شما پرداخت میکنه.

پس به نفع شماست که با معرفی نامه شرکت بیمه تون و با مراکزی که طرف قرارداشون هست اون عمل رو انجام بدین.

در غیر این صورت،مازاد اون هزینه رو باید از جیب خودتون پرداخت کنین.

با بیمه های عمر و تامین آتیه بیمه پاسارگاد،آرامش را به خود و خانواده محترمتان هدیه نمایید.

موفق و پیروز باشید.