در بیمه آتش سوزی توسط (33,930 امتیاز)
طرح تدبیر بیمه کارآفرین چیست؟
1 پاسخ
توسط (33,930 امتیاز)
انتخاب شده توسط

بهترین پاسخ

این طرح یکی از طرح های بیمه کارآفرین در رشته آتش سوزی است که در آن علاوه بر پوشش های عادی آتش سوزی مانند آتش سوزی،سرقت،طوفان و ... پوشش حوادث افراد نیز مطرح شده است در این طرح  با در نظر گرفتن حداقل حق بیمه بیمه گذار از مزایای بیمه حوادث ناشی از آتش سوزی برای خود و اعضای خانواده بهره مند شده و همچنین خسارت وارده به همسایگان و هزینه اسکان موقت قابل پرداخت خواهد بود.

تعریف خطرات تحت پوشش :

الف : آتش سوزی ( در این بیمه نامه آتش عبارت است از ترکیب هر ماده با اکسیژن به شرط آنکه با شعله همراه باشد) .

ب: مسئولیت آتش سوزی ( ناشی از آتش سوزی و یا انفجار در محل مورد بیمه).

ج: حوادث خانواده ( فوت و نقص عضو ناشی از آتش سوزی ، صاعقه ، انفجار ، سیل و سرقت در محل مورد بیمه )