در بیمه عمر و سرمایه گذاری توسط
سلام . اینجانب 45 ساله و دارای 18 سال بیمه تامین اجتماعی هستم.از سال گذشته تاکنون بیمه نیستم.  می خواهم به جای پرداخت حق بیمه تامین اجتماعی ،بیمه عمر بپردازم:
اول اینکه به شرط اینکه دیگر حقِ بیمۀ تامین اجتماعی را نپردازم در بازنشستگی بنده مشکلی پیش نمی آید؟
دوم اینکه شرایط خرید بیمه عمر چگونه است؟
3 پاسخ
توسط (77,080 امتیاز)
دوست گرامی سلام،وقت بخیر.

سوابق بیمه تامین اجتماعی شما محفوظ می ماند تا بعدا اگر خواستین آن را ادامه دهید و اگر این سابقه به ۲۰ سال برسد عالی است

بیمه عمر با حق بیمه سالانه ۶۰۰ هزار تومان شروع میشود،یعنی ماهانه ۵۰ هزار تومان،و این حق بیمه تا سالانه  ۱۸/۰۰۰/۰۰۰ تومان می تواند باشد.

بهترین روش پرداخت آن سالانه بوده،لکن پرداخت آن بصورت ۶ ماهه،سه ماهه و یا ماهانه نیز میتواند باشد.

برای خرید آن نیاز به پر کردن پرسش نامه،و یک کپی از کارت ملی و پرداخت حق بیمه طبق اون چیزی که مد نظر شماست...فقط همین.

در صورت تمایل به ثبت نام،مشخصات و یا شماره تماس خود را بگذاربد تا با شما هماهنگ کنم.

با بیمه های عمر و تامین آتیه بیمه پاسارگاد،آرامش را به خود و خانواده محترمتان هدیه نمایید.

انتخاب حق شماست.

موفق و پیروز باشید.