در بیمه نیروهای مسلح توسط
تعرفه بیمه نیرو های مسلح  برای پرداخت هزینه بیمارستان چگونه است
1 پاسخ
توسط (328,530 امتیاز)

سلام فرانشیز تمامی خدمات سرپایی درج شده در پرونده بستری، مطابق فرانشیز پرونده بستری بیمه شده است، ضمن اینکه هزینه خدمات غیر بیمه‌ای مانند اتاق خصوصی و همراه برعهده بیمار  است (به غیر از جانباران).

همچنین برای جانبازان و عائله درجه یک آنها، صددرصد هزینه بستری (بدون فرانشیز) و هزینه‌های جانبی حین بستری (شامل تشکیل پرونده و تخت اورژانس) طبق تعرفه منطقه‌ای در تعهد سازمان بیمه خدمات درمانی نیروهای مسلح است.

همچنین بیماران ویژه از پرداخت فرانشیز در مراکز خصوصی و غیردولتی طرف قرارداد معاف هستند و فرانشیزهای پرداختی آنها در مراکز خصوصی و غیردولتی قابل پرداخت در روز پرداخت است. همچنین فرانشیز بستری در مراکزی که با تعرفه دولتی (در همه قسمت‌ها) قرارداد دارند، رایگان است.

تعرفه بیمه تامین اجتماعی نیرو های مسلح