در دیه و بیمه خودرو توسط
سلام من در تاریخ ۹۵/۸/۷ تصادف کردم وخودم مقصرم هم خودم هم سرنشینم آسیب دیدیم, پزشک قانونی هم حدود یازده درصد برام دیه زده, بیمه نامه هم در تاریخ۹۵/۷/۲۳ از بیمه سینا گرفتم, الان بیمه سینا میگه ما به راننده دیه جرحی نمیدهیم فقط اگه نقص عضو یا فوت بشه غرامت میدیم, من از همه بیمه ها تحقیق کردم میگن تو بیمه های جدید به راننده هم دیه تعلق میگیره, الان اگه بیمه سینا به قانون جدید عمل نکنه من چکار باید بکنم
2 پاسخ
توسط (40,110 امتیاز)

بهترین پاسخ
با سلام
بله به شما دیه تعلق میکیره
شما میتونید اول با ثبت شکایت خود در سامانه شکایت بیمه مرکزی اول اقدام کنید و یا با تنظیم دادخواست با طرفیت بیمه سینه از اونا شکایت کنید و خسارات خود را دریافت کنید

پیگیری حقوقی دیه تصادفات