دریافت مشاوره تلفنی از متخصص
مشاوره بیمه یا اداره کار
در سایر توسط
با سلام ،

آيا شركت بيمه اي ، آثار هنري يك مجموعه دار را با لحاظ ارزش افزوده ي آنان ، بيمه مي كند؟ به شكلي كه با استناد به اين بيمه بتوان روي اين آثار وام دريافت كرد؟

سپاس
1 پاسخ
توسط (33,820 امتیاز)
آنچه از ظاهر سوال برداشت می شود این است که یک مجموعه دار، قصد اخذ وام با وثیقه نمودن مجموعه آثار هنری خود را دارد.

بیمه نمودن این آثار هنری تحت پوشش آتش سوزی و سایر خطرات جانبی موجود در این بیمه نامه با ارزش توافقی امکان پذیر است.

موضوع اخذ وام و وثیقه قرار دادن این اموال باید با توافق بانک یا موسسه مالی باشد و به بیمه مربوط نمی شود.