در دیه و بیمه خودرو توسط
با سلام در یک حادثه که در اثر واژگونی خودرو ، تمامی سرنشنیان از جمله راننده سواری( که مقصر نیز بوده و گواهینامه نیز نداشته) فوت کرده اند ؛اتومبیل دارای بیمه شخص ثالث و  بیمه راننده حادثه بوده ،  آیا به راننده مقصر با توجه به نداشتن گواهینامه(ولی بیمه شدن راننده مقصر ) دیه تعلیق می گیرد؟
با تشکر فراوان
1 پاسخ
توسط (40,110 امتیاز)
با سلام

خیر به راننده فاقد گواهی نامه غرامتی تعلق نمیکیره

ولی به سرنشین  ها دیه تعلق میگیره و بیمه موظف به پرداخت بدون قیدو شرط خسارات شخص ثالث می باشد ولی بعدا دیه پرداخت شوه را از وراث راننده مقصر ریکاوری(باز دریافت) میکن

پیگیری حقوقی دیه تصادفات