در سایر توسط
سلام
اخذ گواهینامه رانندگی ماشین، بدون داشتن کارت پایان خدمت نظام وظیفه از کی اجرایی می شود ؟
1 پاسخ
توسط (6,950 امتیاز)
بخشنامه صدور گواهینامه رانندگی بدون همراه داشتن کارت پایان خدمت توسط پلیس راهور هنوز به آموزشگاه های سراسر کشور ابلاغ نشده است. و دلیل آن نبود مجوز از طرف ستاد کل نیرو های مسلح کشور است و با قوانین وظیفه عمومی در تضاد است و باید قوانین قبلی در مورد این موضوع اصلاح گردد و سپس ماده 54 بیمه شخص ثالث اجرا شود