در بیمه بیکاری توسط
باسلام
تقریبا چهارسال سابقه کار دارم با بیمه تامین اجتماعی
الان بیست روز میشه ک بیکار شدم بنظرشما از بیمه بیکاری استفاده کنم؟ ینی درخواست بدم؟ چند بار میشه از بیمه بیکاری استفاده کرد؟ شاید بعداز یک یا دوماه کار پیدا کنم نمیخوام بیمه م قطع بشه آیا اگه قط بشه مشکلی پیش میاد برام در آینده؟؟
1 پاسخ
توسط (31,640 امتیاز)
باسلام

اگر بیکار شدین و نمی خواهید بیمه شما قطع گردد می توانید از بیمه بیکاری استفاده نمایید

به یاد داشته باشید که در یک چشم بهم زدن بیمه بیکاری تمام خواهد شد ، پس از همین اول دنبال کار باشید

در صورت قطع بیمه ( با بخشنامه های موجود) مشکلی در بیمه شما به وجود نخواهد آمد