در شرکت بیمه توسط
چرا بیمه پاسارگاد برتر اعلام گردیده است
1 پاسخ
توسط (77,080 امتیاز)
دوست عزیزم سلام،وقت بخیر.

برتر بودن بیمه پاسارگاد از سوی بیمه مرکزی جمهوری اسلامی ایران و در سال ۱۳۸۷ ،بدلیل تنوع در پرداخت حق بیمه،مشتری مداری،کیفیت خدمات بیمه ای،تسریع در پرداخت خسارت های بیمه شدگان و.... بوده و با توجه باینکه بیمه پاسارگاد از سال ۸۷ به بعد و هر سال،سعی در تغییرات بهتر و بیشتر در بیمه نامه های زندگی،آموزش نمایندگان فروش بیمه های زندگی در شبکه فروش بوسیله افراد زبده و نیز تغییرات مداوم و مستمر در بیمه نامه و پوششهای متنوع بیمه ای که در بیمه های زندگی اجرا نمود،خود گویای عملکرد قدرتمند مدیران رده بالای این شرکت بوده،و در حال حاضر عملکرد شرکت در رده های مختلف بیمه ای خود گویای درستی و صحت این مدعا می باشد.

ضمنا در خبری که در ماه جاری اعلام گردید،بیمه پاسارگاد بهمراه ۳ شرکت بیمه ای،رتبه اول توانگری مالی را بدست آورد.

با بیمه های عمر و تامین آتیه بیمه پاسارگاد،آرامش را به خود و خانواده محترمتان هدیه نمایید.

انتخاب حق شماست.

موفق و پیروز باشید.