در دیه و بیمه خودرو توسط
مناقصات بیمه بدنه خودرو رو از کجا مشاهده کنم و شرایط شرکت در مناقصه بیمه بدنه ماشین چیه
1 پاسخ
توسط (33,820 امتیاز)
کانال ها و سایت های متعددی هستند که مناقصات بیمه را پوشش می دهند.
معمولا ادارات و شرکت ها و سازمان هایی که اقدام به برگزاری مناقصه بیمه ای می کنند، به دنبال اهداف چندگانه هستند:
محدود کردن شرایط حضور در مناقصه
تعیین الزامات برای شخص برنده مناقصه
اخذ بهترین خدمات با کمترین حق بیمه
دریافت امتیازات ویژه از بیمه گر و مجریان (نماینده یا کارگزار و غیره )
سپردن تضمین برای رعایت حسن انجام کار
و ...