در بیمه سلامت و بیمه خدمات درمانی توسط
چرا علیرغم انکه خانمم تحت سرپرستی بنده است و در اداره تامین اجتماعی هم بامراجعه حضوری اسمش ازتحت سرپرستی پدرش دراومده,ولی موقع ثبت نام برای بیمه سلامت هنوز پیغام تحت سرپرستی پدر ظاهر میشود؟لطفا راهنماییم کنید که هیچکدام ازکارشناسان بیمه سلامت وبیمه تامین اجتماعی پاسخگو نیستند,متشکرم
1 پاسخ
توسط (68,610 امتیاز)
با سلام

با مراجعه به بیمه سلامت که (پدر همسر شما ) که در این خصوص پیام اعلام شده اولا نسبت به انصراف بصورت کتبی از سوی همسرتان به آن بیمه اقدام و همچنین نامه ای دال بر عدم شمولیت همسر شما در تکفل پدر ایشان از سوی آن بیمه باید برای بیمه سلامتی که میخواهید برای همسرتان اقدام نمایید صادر شود تا رفع مشکل و در سیستم نامه همسر شما که تکفل پدرشان ثبت شده حذف شود مکاتبه و اعلام انصراف همسر شما ضرورت اجرای خواسته میباشد