در بیمه عمر و سرمایه گذاری توسط (510 امتیاز)
مقایسه بین بیمه عمر پاسارگاد و کارآفرین مزایا و معایب هر کدام چیست
2 پاسخ
توسط (660 امتیاز)

با سلام

پیرو پاسخ همکارم از بیمه پاسارگاد

در خصوص مزایای دیگر بیمه کارآفرین علاوه بر موارد مشترک با دیگر بیمه‌نامه‌های زندگی موارد زیر قابل ذکر است:

1- بیمه‌نامه‌ عمر مشترک بیمه کارآفرین: در این بیمه‌نامه با پرداخت تنها یک حق‌بیمه 2نفر به صورت مشترک از مزایای بیمه‌ای بیمه‌نامه، بهره‌مند می‌شوند (یعنی پوشش فوت به هر علت، پوشش فوت به علت حادثه، و پوشش امراض خاص برای هر یک از بیمه‌شدگان به صورت جداگانه)

2- پرداخت خسارت امراض خاص: این خسارت تنها با ارائه مدارک پزشکی و بدون نیاز به ارائه صورت‌حساب هزینه‌های پزشکی به میزان 30% حق‌بیمه سالیانه (تا سقف 30 میلیون تومان) به صورت یکجا می‌باشد.

3- بیمه‌نامه‌ عمر و سرمایه‌گذاری طرح خود پرداخت: این طرح مناسب بیمه‌گذارانی است که تمایل دارند حق‌بیمه سنوات آتی خود را جهت بهره‌مندی از سود سرمایه‌گذاری بیشتر و آسایش خیال از عدم تعلیق بیمه‌نامه و عدم لزوم به پرداخت حق‌بیمه در هر سررسید، در شروع قرارداد پرداخت کنند.