در بیمه اختیاری و بیمه مشاغل آزاد توسط
با سلام،من سی و نه سال سن دارم و از سال هشتاد و هشت بیمه قالیبافی پرداخت کرده ام و از بیماری آرتروز شدید زانو رنج میبرم و در حال حاظر توان کار کردن را ندارم.آیا این امکان وجود دارد که بیمه قالیبافی خود را به بیمه دیگری تغییر دهم؟اگر این امکان وجود دارد بهترین گزینه کدام است؟
1 پاسخ
توسط (328,530 امتیاز)

سلام سوابق بیمه تامین اجتماعی فقط قابل انتقال با دیگر بیمه های اجتماعی می باشد و نمی توانید به بیمه ها بازرگانی مثل بیمه عمر ( از هر شرکت بیمه ای مانند بیمه ایران یا بیمه پاسارگاد یا ... )‌انتقال دهید