در بیمه درمان تکمیلی توسط
سلام

مدت انتظار  کارت SOS بیمه درمان تکمیلی پاسارگاد چقدر است ؟ ممنون از شما
2 پاسخ
توسط (77,080 امتیاز)
دوست عزیزم،آقای سجودی سلام،وقت بخیر.

کارت تکمیلی SOS دوره انتظار ندارد و بمحض صدور برای شما قابل استفاده می باشد،چون در زمانی که اندوخته(ذخیره ریاضی) بیمه شما به سقف ۲میلیون تومان برسد،این کارت صادر میگردد و شما مجاز به استفاده از آن میباشید.

با بیمه های عمر و تامین آتیه بیمه پاسارگاد،آرامش را به خود و خانواده محترمتان هدیه نمایید.

موفق و پیروز باشید.