در شرکت بیمه توسط
با سلام و خسته نباشید از مسولین بیمه ایران عاجزانه درخواست میکنم به داد خسارت دیدگان بیمه توسعه برسند مخصوصا انهایی که پرونده شان چند سال تکمیله و چکی هم در دستشون نیست بنده یاسر حاجیوند از سال نودویک پروندم تکمیله هر موقع هم مراجعه میکنم میگن باید منتظر باشی آخه تا کی باید منتظر باشم  باتشکر
1 پاسخ
توسط (6,770 امتیاز)
با سلام

دوست گرامي متاسفم از بابت مشكلي كه براي شركت بيمه توسعه و بالتبع بيمه گزاران اين شركت پيش امده. شركت بيمه ايران با حجم وسيعي از پرتفو و ترافيك كاري خود بر اساس قانون مجبور به رسيدگي به پرونده هاي شركت توسعه ميباشد. با توجه به حجم مسئوليت هاي خود شركت و اضافه شدن بار مشكلات يك شركت بيمه ديگر مسلما رسيدگي به پرونده هاي شما زمان بر خواهد بود. به اميد خدا و تلاش همكاران ما مشكلات شما برطرف خواهد شد. با تشكر از صبر و شكيبايي شما