در از کار افتادگی و کمیسیون پزشکی توسط
سلام

بعد از ٢٠ سال پرداخت حق بيمه ، خارج از محيط كار و به صورت تدريجي دچار بيماري پوستي نا علاجي شدم كه تمام بدنم را فرا گرفته است و رو به پيشرفت است. ايا مي توانم براي دريافت بيمه از كار افتادگي اقدام كنم؟

خيلي ممنون
1 پاسخ
توسط (329,890 امتیاز)

سلام به طور خلاصه شما ابتدا باید از نامه ای از پزشک معالج خود مبنی بر ازکار افتادگی گرفته و با مراجعه به شعبه بیمه تامین اجتماعی و ارایه مدارک و نامه از کارافتادگی، در خواست کمیسیون ماده 91 تامین اجتماعی (کمیسیون پزشکی) را نمایید . پس از بررسی در کمیسیون و اعلام نظر بسته به درصد از کار افتادگی و داشتن شرایط لازمه از مزایای قانونی بهره مند می شوید

اطلاعات تکمیلی در

دانلود فرم استعلام از پزشک معالج را برای شعبه میخواستم

همه چیز در مورد قانون تامین اجتماعی

برای درخواست مستمری از کار افتادگی ، چه شرایطی باید داشت؟